20 godina JAKO – 20 godina sportskog duha

Na svoju 20-godišnjicu, kompanija JAKO započinje svoji novi identitet. S razvijenim sportskim duhom, koji je uvek upravljao našim razmišljanjima, da razvijamo proizvode koji su sportistima zaista potrebni.

Po razumnoj ceni i sa naglaskom na osnovno. Ali i kroz naše nove proizvode, ostajemo uvek verni nama i našim korisnicima: Ovo je JAKO. 20 godina sportskog duha.

20 godina se JAKO s posebnom strašću trudi ispuniti želje mnoštva sportista. S timskom opremom – razvijenom od strane strastvenih sportista koji tačno znaju šta je potrebno jednom današnjem sportisti. Godine 1989. smo počeli sa opremanjem sportskih ekipa između dve reke, Jagst i Kocher, kako bi izgledali bolje i lepše, te bili brže usluženi. Danas, JAKO je zastupljen u preko 40 zemalja, sa svojim visoko-kvalitetnim sportskim proizvodima, koji se odlikuju atraktivnim dizajnom i mnoštvom raznih boja i krojeva. I sve to za razumnu cenu. Budući da smo uvek bili usmereni samo na ono što je prikladno za sportiste. Na taj način smo se vodili ranije, a takođe i danas, da svojim kupcima pružimo potpunu uslugu, a takođe i podršku mladim talentima te kroz sponzorstva.

Novi identitet

donosi naš duh tačno do željene tačke: strast za sport, strast za dizajn i strastvena predanost u svemu što radimo za naše klijente. Iskrena ponuda sportske kulture s pravim sportskim duhom, koji živi u nama: ŽIVETI SPORT.

Nova kolekcija

tera sportska srca da kucaju brže. Bilo hotelska, trening, takmičenje ili za slobodno vreme – među timskim linijama, aktivnom i casual ponudom, svaki takmičar može odmah naći ono što traži. Uz još veći izbor boja i kombinacija.

Novo razvijeni JAKO-SPORT-TEC-CONCEPT

ne samo da pokazuje da je sportska odeća postigla željenu funkcionalnost, već to tehnološki i dokazuje. Funkcionalni umetci, razvijeni za visoke sportske zahteve.

ŽIVETI SPORT

Živeti dalje našu kulturu i deliti je s mnoštvom sportista, predstavlja veliki izazov, koji stavljamo pred sebe, naše radnike i saradnike svaki dan iznova.

Za VAŠE sportske uspehe s JAKO-m!